Все темы

Фото острые AQUOS с С3: от края до края дисплея, знакомый дизайн

Смартфон Шарп AQUOS с С3 сумела выделиться в базе тайваньского регулятора, и вот на просторах китайской социальной сети weibo нашел качественные фотографии гаджета.

Смартфон Шарп AQUOS с С3 сумела... ( подробнее )

Смартфон-гигант Xiaomi Mi Max был обновлен до MIUI 9

Параллельно с выпуском новых смартфонов Xiaomi продолжает обновлять свои устройства до MIUI 9. Компания начала распространять обновление для планшета Xiaomi Mi Max.

Параллельно с выпуском новых... ( подробнее )

Хто знав, що склянка води може привернути до себе стільки уваги?

Інтерв'ю було знято минулого тижня в ході Всесвітнього економічного форуму в Давосі, Швейцарія, і в ефір на британському ТБ сьогодні.

І хоча вона дійсно створюють велику увагу в Twitter з різних причин, він був скляний містера Трампа води, яка у деяких людей трохи відволікся.

Козирний склянку води з паперовим покриттям #TrumpMorgan... ( подробнее )

У Женеві представили серійний літаючий автомобіль

Голландці представили на Женевському автосалоні перший серійний літаючий автомобіль Liberty. Однієї заправки вистачає на 500 кілометрів.

За основу силової установки PAL-V Liberty взяті два авіаційних двигуна Rotax. В режимі рух по землі віддача мотора становить 100 кінських сил. На розгін до “сотні“ машині потрібно менше дев'яти секунд,... ( подробнее )

Правоохоронці вилучили у жителя Києва кулемет

Дільничні офіцери поліції затримали чоловіка за крадіжку, але під час поверхневого огляду у нього виявили та вилучили пістолет, а під час обшуку будинку - кулемет і автомат Калашникова.

У центрі... ( подробнее )

Біля будівлі МВС у Києві активісти Евромайдана влаштували сутички з поліцією - ЗМІ

Повідомляється, що сталися сутички між учасниками акції та правоохоронцями. Силовики затримали чотирьох активістів смолоскипної ходи.

Біля будівлі міністерства внутрішніх справ в центрі Києва сталися... ( подробнее )