Все темы

"Ultraparanoia еда" вызывает рак?

Французские ученые объявили о вероятной связи между максимальным обработанных пищевых продуктов и возникновением рака. Такие продукты, как торты, наггетсы и мешки с хлебом они определяются как "ультра-обработанный", сообщает BBC.

В исследовании принимали участие 105 тысяч человек, которых наблюдали в течение пяти лет. Исследование показало,... ( подробнее )

Микробы помогают российским ученым контролировать крови параметрам

Российские ученые разработали новый метод для непрерывного мониторинга физиологических параметров человеческого организма. В его основе – микроскопические датчики, встроенные в кровь. Размер этих датчиков меньше клеток крови. Успешное тестирование проводится уже в аквариум рыб. Следующим шагом является проверка возможности применения в медицине,... ( подробнее )

З'ясувалося, що буде замість зруйнованих Мафів у переході на Майдані

Заступник директора департаменту благоустрою КМДА зазначив, що функціональність і зовнішній вигляд переходу визначать самі кияни.

Заступник директора департаменту благоустрою КМДА Тарас Панчий повідомив,... ( подробнее )

Новини фінансів, що вам потрібно знати сьогодні

Між тим, австралійський долар трохи вище, отримуючи підтримку від міцності базових цін на метали. У 0730 діапазон на вівторок, місцевий підрозділ коштував 80.96 центів США, піднявшись з 80.89 центів в понеділок.

ОНОВЛЕННЯ СВІТОВОЇ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ:

Лондон — Європейський Союз міністри попередили Великобританію, щоб не відставати... ( подробнее )

У Києві маршрутник, відриваючись від конкурента, потрапив у ДТП - соцмережі

У соціальних мережах повідомляється, що водій маршрутного автобуса намагався якомога більше відірватися від конкуруючої маршрутки, в результаті чого потрапив в аварію. Кілька пасажирів отримали незначні забої.

.... ( подробнее )

Син Шуфрича отримав умовний термін за ДТП

Суд визнав Нестора Шуфрича-молодшого винним у вчиненні правопорушення, призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і звільнив від відбування основного покарання з відстрочкою на один рік.

.... ( подробнее )