Все темы

Випущена перша сотня Bugatti Chiron

Дебют Bugatti Chiron відбувся два роки тому, а перші машини були передані клієнтам до кінця 2016 року. Розрахункова потужність заводу не перевищує сотні машин в рік, виходить зібрати 70 штук, тобто на одне замовлення йде трохи менше тижня робочого часу. Гіперкар з восьмилітровим двигуном W16 потужністю 1500 л. с. коштує від 2,4 млн євро, а ювілейний... ( подробнее )

З'явився "гоночний" Lamborghini Urus

Знімки Lamborghini Urus, на кузов якого нанесені відповідні графічні позначення, опубліковані на сторінці італійського виробника в мережі Facebook.

В описі до фотографій зазначено, що гоночний дебют Lamborghini Urus відбувся англійською автодромі «Сільверстоун». Всього ж у цьому році пройде ще чотири етапи Super Trofeo Europe: на трасі... ( подробнее )

Нет Дьявол выключатель для экс-происхождение звезд

Как сообщили в "Дейли Телеграф", Тонга был настроен на ссылку "красных дьяволов" наряду с экс-премьер-мужски обратно-гребец Гленн Стюарт.

Чиновники Запада приступили к позитивной дискуссии с экс-Квинсленда государства происхождения звезд и были уверены в посадке его подпись.

Тонга договорились встретиться с "красными Дьяволами"... ( подробнее )

Новые Рендеры Meizu Плюс 15

Ранее в сети уже выложенные фотографии Meizu плюс 15, сейчас на просторах gsmarena свежие рендеры смартфона были. На снимках гаджет можно рассматривать с разных точек зрения. И он несколько отличается от телефона, который мы видели на предыдущих снимках

подробнее )

Культовий Harley-Davidson Термінатора виставлять на аукціон

Аукціон розраховує виручити за оригінальний Harley-Davidson Fat Boy, який знімався у фільмі Terminator 2.

В свій час "Термінатор" став більше, ніж бестселером - це був фантастичний фільм про майбутнє, випередив свій час. Він став першим фільмом, який привернув загальну увагу до комп'ютерних спецефектів. Оригінальна стрічка займає почесне... ( подробнее )

City Trans Ukraine 2018: на виставці покажуть новий тролейбус Барвінок (Відео)

З 12 по 13 квітня на НСК «Олімпійський» пройде міжнародна виставка муніципального транспорту та інфраструктури City Trans Ukraine 2018.

Відвідувачі зможуть познайомитися з новими автобусами і тролейбусами. В тому числі і українського виробництва.

Нагадаємо, що торішня виставка – City Trans Ukraine 2017 зібрала близько 500 учасників... ( подробнее )