Автомобили

Подключение к Uber в Виннице

Не так давно в городе Винница появился популярный сервис такси Uber. Желаете стать успешным шофером в лучшем taxi с высокой репутацией? Всего в одно нажатие вы можете подать заявку, чтобы быстро подключиться к этому сервису в городе. В этом городе подключение можно сделать быстро на сайте https://uberlab.com.ua/vinnitsa/, тут регистрация проходит... ( подробнее )

З'явилися фотографії салону нового Дастера

У розпорядженні видання Autoevolution виявилися фотографії інтер'єру Дастера нового покоління, оснащеного базової аудіосистемою. Модель була розсекречена на вересневому моторшоу у Франкфурті, проте там автомобіль демонструвався з мультимедійним комплексом з великим сенсорним екраном.

Судячи по знімках, на Дастере продовжать використовувати... ( подробнее )

Mercedes показав зовнішність нового Sprinter

Компанія Mercedes-Benz опублікувала перший дизайн-скетч фургона Sprinter наступного покоління. Модель з'явиться у продажу в Європі в першій половині 2018 р., а незабаром після цього потрапить і на інші ринки.

Спринтер нового покоління на цей раз буде розроблений власними зусиллями фахівців «Мерседеса» і не розділить вузли з Volkswagen Crafter.... ( подробнее )

Volvo розбила новий кросовер XC40

Автомобілі Volvo завжди були одними з найбезпечніших у своїх сегментах. Природно, новий XC40 повинен був відповідати всім параметрам, які стосуються захищеності.

В результаті інженери марки провели безліч внутрішніх краш-тестів, знищивши кілька прототипів компактного позашляховика преміум-класу. І тепер, коли новий Volvo XC40 нарешті презентований,... ( подробнее )

Автохам на Rolls-Royce став зіркою соцмереж

То київський повітря негативно впливає на гостей з арабських країн, то в Дубаї вважається нормальним кидати авто де попало. З чого ми взяли? Все просто, адже це вже другий випадок, коли Rolls-Royce на арабських номерах помічають припаркованими аби як.

Причому мова йде про різних Роллсах з різними номерами, але арабськими. Першим став інвалід... ( подробнее )

Самий перший суперкар в світі продають за рекордною ціною

В Італії на продаж виставлено купе Lamborghini Miura P 400 S 1969 року у відмінному стані. Ціна Ламборгіні Міура – 3 мільйони євро, що є рекордом для моделі. Що цікаво, продають авто не з аукціону, а по оголошенню на mobile.de.

Така висока вартість пояснюється тим, що саме Lamborghini Miura офіційно визнана першим суперкаром в світі.... ( подробнее )