Автомобили

Українці стали частіше купувати легкові автомобілі

Продажі нових легкових авто в Україні в січні зросли на 40,6%

Продажі нових легкових автомобілів у січні поточного року зросли на 40,6% порівняно з тим же місяцем 2017 року, до 6,62 тис. од., що стало новим посткризових рекордом для цього місяця.

За оцінкою аналітиків, такого стрімкого зростання продажів сприяла курсова "лихоманка",... ( подробнее )

Новий кросовер Subaru Outback представили в Україні

В Україні відбулася презентація нового кросовера Subaru Outback 2018.

Зовнішність новинки отримала переважно функціональні зміни. Так, дзеркала заднього виду зодягли в більш досконалу з точки зору аеродинаміки форму, з боків від оновленої решітки радіатора з'явилися світлодіодні фари з системою, яка управляє кутом повороту фар в залежності... ( подробнее )

Оновлений Hyundai Tucson позбавили турбодвигуна

Корейська компанія Hyundai представила на міжнародному автосалоні в Нью-Йорку оновлений кросовер Tucson.

Оновлений кросовер від попередника можна відрізнити за новою решіткою радіатора, іншим бампером і світлодіодним фарам головного світла. Також змінився і задній бампер, фари і лінійка колісних дисків. Найпомітніша відмінність інтер'єру... ( подробнее )

Ford оновив седан Fusion

Ford представив фейсліфт седана Fusion, який в Україні відомий як Mondeo. З нового — злегка освіжений дизайн і перероблений техніка.

Fusion на 2019 модельний рік отримав іншу радіаторну решітку і кришку багажника. Також оновилися протитуманні фарыи світлодіодні задні ліхтарі. Також є можливість вибрати інші кольори кузова.

Оновлений... ( подробнее )

Citroеn Jumpy: нові нагороди в світі, вигода в УкраинеРеклама

Новий Citroеn Jumpy з честю продовжує історію моделі як незамінного помічника в бізнесі і надійного транспортного партнера. У березні Новий Citroеn Jumpy заслужив титул “Кращий великий бізнес-фургон“ (Best Large Trades Van) у конкурсі “Бізнес-фургон 2018 року“ (Business Van of the Year Awards 2018), що проводиться у Великобританії – це чергове підтвердження... ( подробнее )

Скільки коштують хороші б/у машини з Франції на авторинку в Литві (Відео)

Актуальні ціни на б/у авто з Франції в Литві, є дійсно дуже хороші варіанти.

Левова частка б/у авто на литовських ринках – це машини, пригнані з Німеччини. А ось майданчиків з переважаючою більшістю "французьких" авто, небагато. Але все ж, вони є. Які продають автомобілі в Німеччині за ціною до 2000 євро (Відео)

Наприклад, такий... ( подробнее )