Автомобили

Представлений Citroen C5 Aircross для Європи

За рік у Китаї реалізували понад 40 тисяч кросоверів Citroen C5 Aircross, зібраних на спільному підприємстві Dongfeng PSA. Чим же відрізняється новачок для ринку Старого Світу?

Габарити Citroen C5 Aircross якраз між соплатформенными Peugeot 3008 і 5008 (трійця ділить платформу EMP2): довжина становить рівно 4500 мм, розмір колісної бази... ( подробнее )

Аренда авто в Киеве от компании - STATUS CAR RENTAL

Киев представляет собой популярнейший город среди туристов, в который ежегодно приезжают многие люди с различных стран. Украинская столица поражает своими масштабами, поэтому насладиться всеми ее красотами за выходные уж точно не получится. Более того, потребуется передвигаться на автомобиле, чтобы быстро оказываться в нужных точках. Если человек... ( подробнее )

З'явилися перші зображення нового BMW X5

Баварці не вперше вже дражнять фанатів марки фотографіями своїх закамуфлированых новинок, мовляв, все одно шпигунські знімки просочуються в мережу, так чому б нам це не контролювати!?! Так вийшло і з черговим поколінням популярного BMW X5, з заводським позначенням G05.

На жаль, подробиць практично не додалося. У супровідній до фотографій... ( подробнее )

Гран-Прі Монако — тріумф Даніеля

Статистика говорить, що найбільші шанси на успіх у Гран-Прі Монако мають гонщики, квалифицировавшиеся на перших двох рядах. Можна сказати, що недільний успіх Даніель Ріккардо викував у суботу, зайнявши першу стартову позицію. Його напарник, молодий Макс Ферстаппен зовсім не кваліфікувався, так як за дві години до кваліфікації, у третій практиці,... ( подробнее )

Кросовер Renault Duster перетворили на фургон

Автомобіль під назвою Dacia Duster Fiscal (в Європі Duster продається під маркою Dacia) створений спеціально для австрійського ринку. Місцевим фермерським господарствам потрібен повнопривідний фургон, тому аналогічна машина була і на платформі попереднього покоління кросовера.

подробнее )

Nissan представив у Києві фірмовий стиль боліда для чемпіонату Формули ЕПресс-реліз

Готуючись дебютувати на Чемпіонаті ABB FIA Формули Е для електромобілів Nissan зробив наступний крок, показавши фірмовий стиль свого боліда в Києві під час фіналу Ліги Чемпіонів, який пройшов 26 травня 2018 року.

В минулому році на Автосалоні в Токіо Nissan – провідний світовий виробник електромобілів – оголосив про свій намір брати участь... ( подробнее )