Автомобили

Привезти машину на литовських номерах стало складніше

З 17 травня на ряді митних переходів почалися проблеми з вільним проїздом на територію України авто на литовських номерах. Таке внутрішнє розпорядження було ініційовано в Кабміні не випадково — це перший гвинтик, який повинен прикрутити потік автомобілів на єврономерах. Звичайно, повністю ліквідувати канал поставок з Литви дане розпорядження не в... ( подробнее )

Ford готує електричний кросовер

Передбачається, що новий электрокроссовер отримає ім'я Ford Mach 1 і здасться на публіці в наступному році. Кросовер, як очікується, стане однією з перших нових моделей марки, які в лінійці Ford прийдуть на зміну звичайним хэтчбекам. Вони будуть відрізнятися високим дорожнім просвітом, просторим салоном і універсальністю.

За попередньою... ( подробнее )

Tesla Model 3 буде конкурувати з BMW M3

Модифікація Performance седана Tesla Model 3, за словами Ілона Маска, буде змагатися на ринку з потужною трійкою BMW M3. Без удаваної скромності він заявив, що його трійка її лупцюватиме на гоночному треку всіх конкурентів і за ту ж ціну запропонує кращу керованість і буде на 15% швидше.

За аналогією зі старшими моделями Tesla Model S і... ( подробнее )

Rolls-Royce представив перший у своїй історії кросовер (Відео)

Новинка також стала першим серійним Rolls-Royce з п'ятидверним кузовом.

Анонсований три роки тому, Rolls-Royce Cullinan вже отримав статус "самого очікуваного позашляховика в світі". Британський бренд описує його як "автомобіль з високою прохідністю і великим кліренсом". Компанія хоче залучити "молодих, успішних людей з високим рівнем доходу,... ( подробнее )

Компанія BMW запатентувала свій новий товарний знак

Німецька компанія BMW подала заявку на реєстрацію товарного знака M7.

Відповідний документ з'явився в базі Управління патентів і товарних знаків США USPTO (United States Patent and Trademark Office). На жаль, на даний момент неясно, чи планує компанія випускати високопродуктивне транспортний засіб або ж виробник просто захищає назву.

Як... ( подробнее )

Заказать написание диплома в vsesdal.com.ua

Написать дипломную работу на заказ https://vsesdal.com.ua/zakazat-diplomnuju-rabotu/ не просто, даже если ты опытный автор студенческих проектов. Конечно, такой исполнитель сможет написать работу намного быстрее, чем студент, столкнувшийся с этим впервые. Но для того, чтобы вы получали... ( подробнее )