Автомобили

Для мотоциклів придумали захист від падіння

Щоб уникнути втрати перекидання і для вирівнювання мотоцикла пропонується використовувати мініатюрні “реактивні двигуни“. Якщо мотоцикл почне втрачати зчеплення з дорогою, через сопло в “верхньої“ частини система викине струмінь стисненого повітря, створивши зворотну тягу, яка поверне колесо на потрібну траєкторію. Ступінь небезпеки зносу коліс буде... ( подробнее )

У США створили незвичайний триколісний електромобіль

Ринкова вартість новинки не перевищуватиме 10 тисяч доларів.

У розробці зовнішнього вигляду цього дуже компактного спортивного родстера брали участь імениті дизайнери Audi, Mercedes-Benz і Ferrari.

Американський стартап Ampere Motor, в грудні 2017 року показав на виставці в Лос-Анджелесі свій незвичайний триколісний концепт спортивного... ( подробнее )

Почалися поставки Tesla Model 3 за межами США

Компанія передала ключі від електрокара Model 3 першому клієнтові не зі Сполучених Штатів.

Компанія Tesla починає поставки автомобілів Model 3 за межі США, першим іноземним клієнтом став канадець з Онтаріо. Седан з заднім приводом і більш потужною батареєю отримав канадець з міста Кінгстон, Онтаріо. За словами журналістів, Tesla відправила... ( подробнее )

Водії-старовіри бояться безпілотників

Згідно з дослідженням, пише CNBC, близько 73 відсотків опитаних автовласників, зізналися, що побоюються пересідати на безпілотні автомобілі. У порівнянні з жовтнем минулого року боягузов було на десять відсотків менше.

Цікаво, що більше половини так званих “миллениалов“, яким зараз від 20 до 37 років, не горять бажанням проміняти свій звичайний... ( подробнее )

Відео розбирання Skoda Fabia Combi до гвинтика

Дорестайлингова Skoda Fabia Combi 1.2 TSI з коробкою DSG була повністю розібрана після тривалого тесту журналістами Auto Bild. Універсал пройшов за два роки 106 тис. км під керуванням 40-ка співробітників редакції. Після розбирання деталі вивчать експерти DEKRA, а потім передадуть студентам автомеханічного коледжу, щоб вони на практичних заняттях... ( подробнее )