Автомобили

Створено ексклюзивний суперкар Ferrari SP38

Індекс SP у назві Ferrari SP38 означає Special Projects, тобто, модель розробили у спецпідрозділі компанії, що спеціалізується на роботі з особливо вибагливими ( і багатими) клієнтами. Фактично, замовити унікальну модель Ferrari може кожен, були б гроші, для цього у компанії і створена програма Programma One-Off.

Передача Ferrari SP38... ( подробнее )

Оновлений Kia Sportage отримав гібридний привід

Що змінилося в оновленому кросовер Kia Sportage? Якщо в трьох фразах - злегка змінилася зовнішність, з'явилася гібридна силова установка і розширився список електронних асистентів. У нас новинка з'явиться восени.

Нова гібридна силова установка отримала назву - EcoDynamics+. За маркетинговою назвою ховається 10-кіловатний електромотор, він... ( подробнее )

Rolls-Royce представив перший у своїй історії кросовер

Компанія Rolls-Royce в догоду моді на кросовери все-таки зважилася і створила свою модель класу SUV. Новинку назвали Rolls-Royce Cullinan, в честь самого великого алмазу в світі, що прикрашає Корону Британської Імперії.

На відміну від конкурента Bentley Bentayga, побудованого на одній платформі з полноприводниками Volkswagen Touareg і Audi... ( подробнее )

Наочний приклад, чому не варто перевантажувати автомобіль (Відео)

Повчальне відео з розряду "обняти і плакати" про тайському автолюбителе, який перебрав з навантаженням для своєї машини.

Звичайно, перевести максимально можливий вантаж одним махом куди вигідніше, ніж робити кілька "ходок". Однак треба врахувати, що перевантаження може обернутися вельми неприємними наслідками. "Запорожець" на гусеничному... ( подробнее )

У мережі з'явився знімок нового електрокара Nissan

Головне нововведення – розроблений Nissan штучний інтелект.

Nissan активно готується до Пекінського автосалону. Японці виставлять кілька автомобілів, у тому числі і абсолютно новий електрокар.

Це буде модель побудована спеціально для китайського ринку, яку вже в 2022 році почне серійно випускати компанія M. O. V. E. спільно з... ( подробнее )