Автомобили

Компанія Porsche представила новий гібридний кросовер

Автомобіль, оснащений 455-сильною установкою, здатний прискорюватися з нуля до першої сотні за 4,7 секунди.

Німецька компанія Porsche офіційно представила флагманський гібридний позашляховик Cayenne E-Hybrid нового покоління. Автомобіль, оснащений 455-сильною установкою, здатний прискорюватися з нуля до першої сотні за 4,7 секунди і розганятися... ( подробнее )

Унікальне видовище: автогонщики перевірили на дріфт 240-тонний БЕЛАЗ (Відео)

Незвичайний експеримент провели автогонщики з величезним самоскидом.

Виявляється, дріфт можна виконувати не тільки на швидкісних легкових автомобілях, але і на транспортних засобах для цього зовсім не призначених. Це і спробували перевірити учасники знімальної групи «Моторспорт ТВ», взявши для дріфту ні багато ні мало 240-тонний самоскид. Унікальні... ( подробнее )

Dodge Viper не кане в лету

Нагадаємо, що фінальний Dodge Viper зійшов з конвеєра 17 серпня минулого року. Спершу її хотіли залишити в музеї, але потім продали на аукціоні. Причиною згортання виробництва легендарного суперкара стали нові правила безпеки, яким модель не задовольняла, адже шторки безпеки просто нікуди було вставити технологічно.

І ось — блага вість,... ( подробнее )

DS готує компактний кросовер на електротязі

Про те, що в компанії Citroen, якій належить преміум-підрозділ DS, готують компактний электрокроссовер DS3 Crossback вперше повідомило британське видання Auto Express.

Відомо, що новий автомобіль побудують на модульній платформі e-CMP, яка розрахована спеціально під електромобілі. Примітно, що перспективний кросовер першим приміряє дане... ( подробнее )

Nissan Leaf став кабріолетом

На щастя, перед нами не серійна версія, а демонстраційний екземпляр відкритого Nissan Leaf. Йому зрізали дах для автосалону в Токіо, присвяченому "зеленим" технологіям. Відкритий концепт назвали просто — Open Car. До речі, з 2010 року в усьому світі вдалося продати понад сто тисяч електромобілів Leaf.

Втім, крім відкритої даху, до концептуального... ( подробнее )