Бизнес

Долар відскакує від трирічного мінімуму

Долар США користувався невеликий відскік в офшорній сесії, оскільки інвестори купували назад у валюту після його падіння до трирічного мінімуму. Але аналітики кажуть, що будь-яке відновлення, ймовірно, буде коротким.

Індекс долара США, який вимірює долара проти кошика валют, виріс на 0,3 відсотка до 89.342. Вестпак Імре Speizer говорить,... ( подробнее )

Попередження австралійського експерта з Північної Кореї

Це колишній міністр оборони Кім Бізлі попередження до нації на тлі ескалації напруженості на Корейському півострові і президенти Дональда Трампа.

"Без сумніву, ми знаходимося в найнебезпечніший момент після перемир'я, яка завершилася корейська війна в 1953 році," містер Бізлі пише в Австралії закордонних справ. "Сьогодні війна може мати... ( подробнее )

Вартість переїзду може вдарити орендар важко

Початок року-це напружений час для агентів з нерухомості та орендарями, підписання договорів оренди, особливо для студентів, які переходять з будинку в перший раз.

Переконайтеся, що ви бюджету на всі... ( подробнее )

'Це катастрофа уповільненої дії'

Кадри, зроблені камерами відеоспостереження Рон Carrison, кому належать станції "Мобіл" в Barisdale, Вікторія, поливати землю біля свого бочок з бензином.

Колишні співробітники стверджують, МР Carrison використовує бензин в прагненні зняти дизельний плями від його головної вулиці бізнес, який розташований на жвавій трасі біля мотелю, в... ( подробнее )

Ці діти приймаються на прогулянку прямо зараз

В інтерв'ю на Стріт, Джордан Белфорт передбачив крипто пошесть прийде до поганого кінця і тисячолітнього інвестори будуть "залишилися з носом". "Всі вони [насос і скидання схеми", - сказав він.

“В даний момент гроші були вже в bitcoin. Якщо ви знаходитесь в крипто гру прямо зараз і ви хочете заробити гроші — хлопці, які дійсно роблять шахрайство... ( подробнее )

Открытый выкуп залогового имущества

Вся мировая банковская система неразрывно связана с механизмом, который называется «банковский залог». Такая система, когда клиент оставляет в качестве залога свое движимое или недвижимое имущество, позволяет банковским структурам обеспечивать максимальную сохранность собственных активов. Кроме того, в качестве залога может выступать непосредственно... ( подробнее )