Киев

У Києві горів багатоквартирний будинок. Мешканці підозрюють - через бездомних

В результаті пожежі багатьох мешканців евакуювали. Деякі мешканці будинку вважають, що в загорянні винні бездомні, які з'явилися на поверсі.

В ніч на 25 лютого у Києві на вулиці Драгоманова, 5 сталася... ( подробнее )

Кличко знову розсмішив киян застереженням про декомунізацію на ТБ

Мер Києва Віталій Кличко обмовився в ефірі каналу NewsOne, відповідаючи на питання про декомунізацію арки Дружби народів і монументальної скульптури " Батьківщина-Мати.

Відео забавного ефіру київського голови одразу ж було опубліковано в Facebook. Градоначальник заявив, що необхідно будувати нові об'єкти і пам'ятники, які будуть "загрожувати".

"Нам... ( подробнее )

Київ заполонили фальшиві купюри в 200 і 500 грн - ЗМІ

На велику кількість фальшивих купюр номіналом 200 та 500 гривень скаржаться столичні таксисти. За їх словами, фальшивомонетники завідомо розмінюють у них "липові" гроші.

. Київські таксисти скаржаться,... ( подробнее )

З України видворили російського кримінального авторитета - поліція

Заура Домбаєва затримали у Вишгороді, його депортували до Росії 23 лютого поїздом Київ – Москва. За даними поліції, він, зокрема, встановлював контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угруповань.

подробнее )

У Києві за рік обсяги нелегального алкоголю зросли в два рази

У минулому році з незаконного обігу столичними податківцями було вилучено 14,9 тис. дал нелегального спирту і на загальну суму 43580000 грн.

Протягом 2017 столичні податківці вилучили нелегального... ( подробнее )

Власник київського аквапарку повідомив подробиці про травму дитини

Співвласник аквапарку в київському торговому центрі Dream Town Гарік Корогодський категорично спростував інформацію про зниження даху аквапарку. Бізнесмен має намір зустрітися з батьками постраждалої дитини.

Співвласник... ( подробнее )