Мода

Срібні браслети "Соколів": огляд, опис та відгуки

Срібний браслет – універсальне прикраса. Коштовності дивують благородним блиском, поєднуються з будь-яким одягом і радують помірною ціною. Тим, хто шукає прикраси цікавого дизайну, варто звернути увагу на срібні браслети «Соколів».

Sokolov – російський ювелірний бренд. Марка представлена на вітчизняному та європейському ринку. Срібні браслети... ( подробнее )

Моли в Дубаї: список кращих магазинів, відгуки

Одним з популярних місць шопінг-туризму, де ціни на товари можуть бути значно нижче, ніж в країні походження товару, визнані Арабські Емірати. Правда, про товари і ціни можна почути від туристів, були схожі по магазинах, досить суперечливі відгуки. Хтось здивований дешевизною речей, а хто-то морщиться від того, що все дуже дороге. Проведемо віртуальний... ( подробнее )

Взуття "Белвест": відгуки про продукцію, асортимент, магазини

Звичайно, хочеться купувати якісну взуття за привабливою ціною. Але в більшості випадків це неможливо. Нам доводиться або економити, купуючи товари маловідомих брендів, або взагалі вироблені кустарним способом, або віддавати серйозні суми за відмінну річ, але при цьому обмежити свої потреби в чомусь іншому. Як видно з маси відгуків, розміщених в... ( подробнее )

Образ для дівчини. Модна молодіжна одяг. Аксесуари для дівчат

Кожна дівчина мріє бути найкрасивішою, самою стильною і самою модною. Так, щоб усі навколо оберталися їй услід: чоловіки, щоб помилуватись такою красунею, а жінки, щоб розгледіти деталі чудового вбрання. Але як підібрати саме той образ для дівчини, який би ідеально підходив їй, щоб він відображав її індивідуальність і разом з тим відповідав модним... ( подробнее )

Арабські хустки: історія, популярність, інструкція по зав'язуванню

Кефия або куфия (в orde з арабської мови означає «з міста Куфа»), також відомий як арафатка (просторіччя), шемаг, шемах, keffiyeh, shemagh, shmagh, kaffiyah, keffiya, kaffiya, ghutra, hatta і т. д., є традиційним западноазиатским (близькосхідним) головним убором з витоками походження з Родючого Півмісяця (Іраку і Леванту). Це сформований з квадратів... ( подробнее )

Святкове вбрання: стильні поєднання для особливого випадку

Святкові вбрання необхідні в багатьох ситуаціях. Будь-яке свято, починаючи з сімейного торжества і закінчуючи корпоративною вечіркою, не може обійтися без дотримання певного дрес-коду. Однак буває досить важко підібрати наряд, відповідний по стилю до урочистої події, щоб він при цьому добре сидів і прикрашав вас.

Класичний варіант

Найбільшою... ( подробнее )