Організатори вирішили припинити протест біля Ради - ЗМІ


Опубликованно 08.09.2017 16:30

Організатори вирішили припинити протест біля Ради - ЗМІ

Керівники мітингу спільно вирішили, що акція завершена. Відповідну заяву зі сцени зробив співголова організації "Авто Євро Сила" Олександр Чернявський.

Співголова організації "Авто Євро Сила" Олександр Чернявський зі сцени заявив, що керівники спільно вирішили про завершення протесту біля Верховної Ради.

"Стоп репресіям". Власники еврономеров бунтують біля Ради

"Керівники спільно вирішили, що акція завершена", — повідомляє Hromadske.ua.

Близько години тому почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями біля будівлі парламенту, в хід пішли димові шашки. За даними ЗМІ, Нацгвардія і поліція відреагували на спробу групи людей підпалити автомобільні покришки. Спочатку здалося, що поліція збирається розігнати мітинг, проте в поліції Києва зазначили, що самі організатори назвали тих, хто намагався підпалити шини, провокаторами.

Напередодні власники нерозмитнених автомобілів почали акцію біля будівлі Ради. Вони виступають за спрощення розмитнення машин з іноземними номерами. Учасники мітингу блокували рух транспорту на вулиці Грушевського біля будівлі парламенту, вимагаючи прийняти їх умови. У четвер акція продовжилася.



Категория: Киев