Момент вибуху авто в центрі Києва потрапив на відео


Опубликованно 09.09.2017 04:40

Момент вибуху авто в центрі Києва потрапив на відео

В результаті вибуху авто на грузинських номерах в центрі Києва загинув один чоловік. Також у машині перебувала молода жінка, яка отримала важкі поранення, і дитина — він не постраждав.

Момент вибуху автомобіля Toyota Camry, в результаті якого загинув один чоловік і поранені ще двоє, потрапив на відеореєстратор одного з автомобілів, який їхав по зустрічній смузі по вулиці Скоропадського.

Відео перших хвилин після вибуху авто в Києві: порятунок жінки та дитини

Відеозапис (див. тут) опублікована на каналі в Youtube Сергія Сидоренка. Момент вибуху зображений на 2.40.

У п\'ятницю ввечері, 8 вересня, в центрі Києва стався вибух легкового автомобіля. В результаті події загинула одна людина. Також в автомобілі перебувала молода жінка, яка отримала важкі поранення, і дитина — він не постраждав.

За даними народного депутата, члена колегії МВС Антона Геращенка, загиблим виявився громадянин Грузії Тимур Махаурі.

"Сьогодні поруч з Бессарабським ринком стався теракт, в результаті якого загинув громадянин Грузії Тимур Махаурі. Поліцією буде розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу — умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя оточуючих. Слідство вивчить всі факти і деталі, що стосуються цього жахливого вбивства. За повідомленням засобів масової інформації Тимур був дуже видатною особистістю", — повідомив нардеп.

У поліції також не виключили, що можуть почати розслідувати підрив авто як теракт.



Категория: Киев