Вибух авто в Києві: колишній чоловік постраждалої зробив заяву


Опубликованно 13.09.2017 10:00

Вибух авто в Києві: колишній чоловік постраждалої зробив заяву

Як розповів Сергій Кошель, дитину обстежили і не знайшли серйозних травм, після чого відправили в опіковий центр. Від кількості знеболюючих дитина заснув.

Колишній чоловік потерпілої при вибуху в центрі Києва Сергій жінки Кошель розповів про те, як дізнався про подію.

Через кілька днів після НП батько дитини написав пост про трагедію на своїй сторінці в Facebook.

"Я, напевно, все-таки дам більш правдиву інформацію, якщо це настільки цікаво громадськості. Приблизно в 18:32 мені зателефонувала дівчина Мар'яна з телефону моєї дитини, яка повідомила про трагедію. Я був неподалік і прибув на місце події через п'ять хвилин. Кричав: "де дитина", мені вказали на швидку допомогу...", – повідомляє Сергій.

Камери спостереження зафіксували момент вибуху авто в центрі Києва

За його словами, дочку відвезли в клініку "Охматдит".

Він також туди вирушив, паралельно намагаючись дізнатися, в яку лікарню відвезли маму дівчинки. "Протягом півгодини ми все-таки знайшли, куди її відвезли. Відразу мої друзі поїхали до неї! Після того, як дитину обстежили і не знайшли серйозних травм, що загрожують її життю, малу відправили в опіковий центр №2, я, природно, з нею! Від кількості знеболюючих дитина заснув. Після розмови з доктором я зрозумів, що немає сенсу зараз сидіти біля малої, і відправився в лікарню до колишньої дружини. До цього, природно, сповістив її маму, якій в цей день не було в Києві, про трагедію. Приїхавши в лікарню, я потрапив до лікаря в палату постраждалої... Взявши повний список необхідних ліків, ми вирушили в аптеки. Десь до години ночі весь список ліків був уже в лікарні у лікарів", – пише він.

У п'ятницю ввечері, 8 вересня, в центрі Києва вибухнув легковий автомобіль. За даними СБУ, загиблий брав участь у конфлікті в Грузії в 2008 році і підтримував дружні стосунки з військовими, які воювали в Донбасі.

Радник глави МВС України Зорян Шкіряк повідомив, що потужність вибухівки становила до 1 кілограма в тротиловому еквіваленті.

ЗМІ писали, що постраждала дівчина — відома українська модель Наталія Кошель, вона була обличчям Dior. Пізніше з'явилася інформація, що жінка, яка отримала травми під час вибуху, не є моделлю, її справжнє ім'я — Наталія Целовальнікова.



Категория: Киев