Пожежа в багатоповерхівці Києва: загинула дитина


Опубликованно 17.09.2017 08:01

Пожежа в багатоповерхівці Києва: загинула дитина

У ДСНС повідомили, що під час пожежі загинув 5-річний хлопчик. На місці події працювало 13 одиниць пожарноспасательной техніки та 53 людини особового складу.

У дев'ятиповерховому будинку Києва по вулиці Семеренко, 24 загинув п'ятирічний хлопчик, чоловік і жінка були доставлені в лікарню з сильними опіками, повідомляє ДСНС столиці.

"10 вересня о 12:16 до служби порятунку "101" р. Києва надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на 8-му поверсі 9-поверхового житлового будинку на вул. Симиренка, 24 у Святошинському районі міста. По прибуттю на місце події рятувальники провели розвідку і встановили, що в квартирі знаходяться люди. В 12:59 пожежа була локалізована. О 13:31 пожежники загасили вогонь", — повідомляє ДСНС.

На місці пожежі в Києві

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували постраждалого чоловіка, який госпіталізований з сильними опіками і жінку. Також з 9-го поверху були евакуйовані жінку і двох дітей. На жаль, під час пожежі загинув 5-річний хлопчик. На місці події працювало 13 одиниць основної та спеціальної пожарноспасательной техніки та 53 людини особового складу.

Причини та обставини пригоди встановить слідство.

Нагадаємо, у Вінницькій області сталася пожежа в приміському поїзді. Завдяки діям машиніста згорів тільки локомотив, пасажири не постраждали.



Категория: Киев