У Києві чоловік застрелився в художній галереї


Опубликованно 18.09.2017 01:20

У Києві чоловік застрелився в художній галереї

Подія сталася у Шевченківському районі столиці. До правоохоронців звернулася 42-річна місцева мешканка за допомогою у відкритті двері в художній галереї, де може знаходитися її зниклий чоловік.

У Києві чоловік скоїв самогубство в художній галереї через боргових зобов'язань або тяжкої хронічної хвороби. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві

"Тіло загиблого з вогнепальним пораненням знайшли у закритому зсередини приміщенні. Основною версією наслідок є вчинення самогубства", — йдеться в повідомленні.

В ООН все ще чекають розслідування вбивств на Майдані та в Одесі

Як зазначається, що подія сталася у Шевченківському районі столиці. До правоохоронців звернулася 42-річна місцева мешканка за допомогою у відкритті двері в художній галереї, де може знаходитися її зниклий чоловік.

"На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло 42-річного чоловіка з вогнепальним пораненням грудної клітини, поруч лежав пістолет, з якого був зроблений постріл. Під час огляду приміщення правоохоронці вилучили ще кілька пістолетів (за попередньою інформацією, один з них був викрадений два роки тому з військової частини, інша зброя в базах не фігурує) та понад 300 набоїв різного калібру", — розповів глава поліції Києва Андрій Крищенко.

Повідомляється, що чоловік міг вчинити самогубство через боргових зобов'язань або тяжкої хронічної хвороби.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією — самогубство.

Раніше депутати Вінницької обласної ради звернулися до Верховної Ради з проханням невідкладно прийняти закон України про оборот цивільної зброї в країні. Також повідомлялося, що в Черкаській області школяр застрелився з пневматичної рушниці.



Категория: Киев