ДСНС назвала причину задимлення в київському метро


Опубликованно 21.09.2017 00:10

ДСНС назвала причину задимлення в київському метро

Після проведення розвідки було встановлено, що в тунелі на відстані 300 м від станції "Контрактова площа" сталося коротке замикання без подальшого горіння.

. Задимлення на "синій гілці Київського метрополітену виникло через коротке замикання без подальшого горіння в генераторі системи автоматичної сигналізації, повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України в Києві на сторінці в Facebook.

У мережі з'явилося відео колапсу в метро Києва

За даними служби, у 18.51 "від пасажирів метрополітену надійшло повідомлення про задимлення у вагоні поїзда, що рухався між станцією метро "Контрактова площа" і станцією "Тараса Шевченка" Куренівсько-Червоноармійської лінії".

У 19.04 на місце події прибули перші підрозділи. Було встановлено, що поїзд метро відігнаний на станцію метро "Контрактова площа", пасажири з поїзда вийшли. За зовнішніми ознаками пожежа в поїзді не був виявлений.

"О 19.40 після проведення розвідки у складі двох ланок газодимозахисної служби встановлено, що в тунелі на відстані 300 м від станції "Контрактова площа" сталося коротке замикання без подальшого горіння в генераторі автоматичної локомотивної сигналізації", — інформують в ДСНС.

На місці події працювали 65 осіб, а також 13 одиниць основної та спеціальної пожарноспасательной техніки.

Внаслідок події загиблих та травмованих немає, зазначають рятувальники.



Категория: Киев