Land Rover Discovery відбуксирував 110-тонний автопоїзд


Опубликованно 22.09.2017 06:00

Land Rover Discovery відбуксирував 110-тонний автопоїзд

Позашляховик Land Rover Discovery відбуксирував 110-тонний автопоїзд: автомобіль тягнув за собою вантажівку з сімома причепами протягом 16 кілометрів. Ролик з випробуванням опублікований на YouTube-каналі виробника.

Випробування проходило на австралійському шосе Лассетер. Автомобіль – повністю стандартний Discovery з 258-сильним (600 Нм) трилітровим дизелем і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Згідно з офіційними характеристиками, максимально дозволений буксирувальний вага для цієї моделі становить 3500 кілограмів.

В малонаселених районах Австралії дозволено використання автопоїздів, які буксирують до чотирьох причепів. При цьому загальна довжина поїзда не повинна перевищувати 53,5 метра. У зв'язку з цим компанії Land Rover довелося отримувати спеціальний дозвіл на використання семи трейлерів, а також закрити ділянку шосе Лассетер. Загальна довжина автопоїзда досягла 100 метрів.

За кермом Discovery перебував керуючий директор компанії-перевізника G&S Transport Джон Билато. Середня швидкість автомобіля, буксируючого автопоїзд, протягом усього 16-кілометрового маршруту склала 44 кілометри на годину.



Категория: Автомобили