У Києві в кімнаті відпочинку охорони померла дитина


Опубликованно 25.09.2017 06:20

У Києві в кімнаті відпочинку охорони померла дитина

Труп дівчинки у кімнаті відпочинку охорони виявила мати, а потім викликала "швидку" і поліцію. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство).

У Києві в кімнаті відпочинку охорони померла дівчинка, яка, як з'ясувалося, важко хворіла, повідомляє в п'ятницю відділ комунікації столичної поліції.

Відео перших хвилин після вибуху авто в Києві: порятунок жінки та дитини

"Вранці в Шевченківське управління поліції надійшло повідомлення від жінки, яка виявила мертвою свою дочку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, встановили всіх свідків та очевидців даної події та опитали їх. Правоохоронці з'ясували, що дівчинка тяжко хворіла", — йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що жінка з дитиною приїхали в столицю на консультацію лікарів. Попросилися переночувати в кімнаті відпочинку охорони, де працює її знайомий. Тут же і виявили дівчинку мертвою.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Причину смерті дитини встановить судово-медична експертиза.

Нагадаємо, раніше в Києві під колеса трамвая маршруту №8 потрапили мати з дитиною.



Категория: Киев