Постраждала під час вибуху авто в центрі Києва жінка опритомніла


Опубликованно 25.09.2017 06:20

Постраждала під час вибуху авто в центрі Києва жінка опритомніла

Колишній чоловік потерпілої Наталії Целовальниковой - Сергій Кошель - в коментарі ЗМІ повідомив, що жінці загрожує втрата зору і ампутація ноги.

Наталія Целовальнікова (Кошель), яка їхала за кермом вибухнув у центрі Києва 8 вересня автомобиляToyota, досі перебуває у важкому стані, проте прийшла в себе.

Київ кримінальний: що не день - підрив або стрілянина

У п'ятницю ввечері, 8 вересня, в центрі Києва стався вибух легкового автомобіля. У результаті події загинув уродженець Чечні Алі Тимаев, відомий під ім'ям Тимур Махаурі. Також в автомобілі перебувала молода жінка, яка отримала важкі поранення, і дитина — дівчинка також отримала травми, але його життю і здоров'ю нічого не угрохает.

Дивіться також: Камери спостереження зафіксували момент вибуху авто в центрі Києва

Екс-чоловік постраждалої — Сергій Кошель — в коментарі ТСН повідомив, що їй загрожує втрата зору і ампутація ноги. За його словами, "Наталія тільки прийшла до тями, але ще не говорить, а її обличчя у важких опіках". Внутрішні органи жінки не постраждали, проте медики забороняють сім'ї перевозити її в приватну клініку.

Сергій Кошель також повідомив, що в день вибуху вперше за рік дозволив матері провести час з дочкою, яка жила з ним. Життя дівчинки вже нічого не загрожує, але, за словами батька, у дитини опіки по всьому тілу і глибокі рани на ногах.

"Які можуть бути емоції, якщо твоя дитина схожий на маленького негреня, чорна вся? Очі тільки відкрилися, дізнатися дитини неможливо, вона вся перебинтована", — розповів він.

Наталія Целовальнікова (Кошель)

Нагадаємо, в СБУ повідомили, що справжнє ім'я загиблого, відомого під ім'ям Тимур Махаурі, — Алі Тимаев. За даними спецслужби, уродженець Чечені Тимаев "усіма можливими засобами боровся з "путінським режимом, був особистим ворогом Рамзана Кадирова".



Категория: Киев