Porsche зробила 680-сильний універсал


Опубликованно 01.10.2017 05:21

Porsche зробила 680-сильний універсал

Компанія Porsche представила найпотужнішу модифікацію універсала Panamera Sport Turismo, яка отримала назву Turbo S E-Hybrid. Новинку оснастили гібридною силовою установкою, віддача якого становить 680 кінських сил і 850 Нм крутного моменту, які доступні вже з 1400 оборотів в хвилину.

До складу силового агрегату входять чотирьохлітровий V8 бензиновий бітурбомотор (550 кінських сил), восьмиступінчастою роботизована коробка PDK з двома зчепленнями, інтегрований в неї електродвигун (136 кінських сил), що підключається до роботи за допомогою зчеплення з електронним управлінням, а також літій-іонні батареї ємністю 14,1 кіловат-години.

З місця до ста кілометрів на годину повнопривідна Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo розганяється за 3,4 секунди, а до двохсот кілометрів на годину – за 8,5 секунди. Максимальна швидкість моделі складає 310 кілометрів на годину.

Заявлений витрата палива універсала складає три літри на сто кілометрів пробігу. Тільки на електротязі модель може проїхати 49 кілометрів на швидкості до 140 кілометрів на годину. На перезарядку батарей потрібно від 2,4 до шести годин в залежності від потужності використовуваного зарядного пристрою.



Категория: Автомобили