Журналісти показали елітні авто українських чиновників


Опубликованно 02.10.2017 01:20

Журналісти показали елітні авто українських чиновників

У 2017 році чиновники купили собі майже тисячу новеньких службових автомобілів. Зокрема, право їздити на нових службових автомобілях отримали Нафтогаз, Кабмін, КМДА і ще декілька держустанов. Про це йдеться у сюжеті програми Гроші.

Таке оновлення автопарку обійшлося державі у більш ніж півмільярда гривень. Зокрема, чорний автомобіль Toyota Land Croiser має Укрспецекспорт, а також три Toyota Camry і вісім Toyota Corolla. Такі придбання обійшли майже 6,5 млн грн. У компанії відзначають, що елітний позашляховик призначений для іноземних партнерів.

В автопарку КМДА є новенька Toyota Camry і чотирнадцять Toyota Corolla, які обійшлося столиці понад 7 млн грн. Однак у мерії все ж зазначають, що оновити потрібно ще чимало автомобілів, тому що ремонт старих авто дорогуватий.

У Держспецзв'язку також не дуже люблять вітчизняний автопром. Секретне відомство має 8 автомобілів класу «люкс». Зокрема, журналістам розповіли про двох машинах BMW, Lexus, двох Toyota Camry і MITSUBISHI Pajero. Зокрема, на Lexus їздить голова Держспецзв'язку. Крім того, для супроводу перших осіб держави люксові комплектації вже закуплено два автомобіля Toyota Land Crouser.



Категория: Автомобили