Названа дата прем'єри нового Гелендваген


Опубликованно 03.10.2017 09:40

Названа дата прем'єри нового Гелендваген

Компанія планує представити G-Class нового покоління на автосалоні в Детройті, який відкриється в січні наступного року. Відразу після мотор-шоу почнеться прийом замовлень на автомобіль, повідомляє MB Passion Blog. Продажі новинки в Європі запланований на травень 2018 року. Виробництво машини буде налагоджено на заводі Magna Steyr Graz в Австрії.

Судячи з численних шпигунських фотографій, новинка помітно виросте в розмірах у порівнянні зі своїм попередником. Завдяки цьому поліпшити комфорт для задніх пасажирів позашляховика G-Class нового покоління. Машина отримає впізнаваний дизайн і втратить у вазі близько 400 кілограмів. Також новинка отримає аеродинамічний обвіс, який повинен зменшити коефіцієнт лобового опору.

G-Class нового покоління буде оснащуватися незалежною передньою підвіскою. Позашляховик збереже рамну конструкцію і отримає повнопривідну трансмісію з трьома диференціалами.

За неофіційними даними, в моторну гамму позашляховика увійдуть бензинові двигуни потужністю 360 кінських сил. Також очікується поява кількох дизельних агрегатів. Найпотужнішим з них стане шестициліндровий мотор з віддачею 313 кінських сил. Пізніше з'явиться модернізований 4,0-літровий бензиновий двигун V8 Biturbo. Потужність агрегату може скласти від 470 до 600 кінських сил.

Mercedes G-Class в кузові W463 продається з 2000 року. За цей час позашляховик пережив три рестайлінгу, останній з яких відбувся в 2015 році.

Нагадаємо, раніше Ford зробив серію розкішних вантажівок.



Категория: Автомобили