Представлений гібридний Range Rover Sport


Опубликованно 05.10.2017 14:10

Представлений гібридний Range Rover Sport

Компанія Land Rover представила оновлене сімейство Range Rover Sport, у якого з'явилася гібридна модифікація. Вона називається P400e і оснащується батареями з можливістю зарядки від побутової електромережі. Новинка стала першим гібридом британської марки.

До складу силового агрегату Range Rover Sport P400e входять дволітровий турбомотор потужністю 300 кінських сил, 116-сильний електричний двигун, зібраний єдиним вузлом з восьмидиапазонной автоматичною коробкою передач ZF, а також комплект розташованих під підлогою багажника літій-іонних акумуляторів ємністю 13,1 кіловат-години.

Віддача силової установки становить 404 кінські сили і 640 Нм крутного моменту. З місця до ста кілометрів на годину позашляховик розганяється за 6,7 секунди, а його максимальна швидкість становить 220 кілометрів на годину. Тільки на електротязі Range Rover Sport P400e може проїхати 51 кілометр. На поповнення запасу акумуляторів з використанням спеціальної станції зарядки знадобиться з 2,75 години, а від побутової електромережі перезарядка займе сім з половиною годин.

Компанія Land Rover також представила оновлений варіант зарядженого позашляховика Range Rover Sport SVR. Він, як і раніше, оснащується п'ятилітрової «вісімкою» з приводним нагнітачем. При цьому віддача агрегату тепер становить 575 кінських сил, що на 25 сил більше, ніж раніше. З місця до ста кілометрів на годину модель тепер розганяється за 4,5 секунди – на 0,2 секунди швидше.

Раніше дизайнери показали, що вийде, якщо з Range Rover зробити седан.



Категория: Автомобили