Новий Duster став просторіше і сучаснішою


Опубликованно 08.10.2017 00:50

Новий Duster став просторіше і сучаснішою

Відвідувачам автосалону у Франкфурті показали нове покоління бюджетного кросовера Dacia Duster. В Україні ця модель продається під брендом Renault. Перше покоління Duster з'явилося у продажу сім років тому. Цей компактний кросовер відразу увійшов в число лідерів з продажу в багатьох країнах світу. З тих пір його кілька разів оновили, але тільки тепер нарешті з'явилося його нове покоління. На наш погляд Renault трохи затримався з її випуском – аж надто насиченим став останнім часом ринок компактних SUV.

Дебютировавшее у Франкфурті нове покоління Duster створений на тій же платформі, що і перше покоління. Ці автомобілі майже однакові за розміром. Тим не менш, новий Duster помітно відрізняється від свого попередника.

Так, у нього, наприклад, зрушене вперед на 100 мм лобове скло, щоб збільшити простір в салоні. Капот трохи піднятий вгору, щоб водій і пасажири відчували себе більш захищеними. Кросовер отримав світлодіодні фари, рестайлінгові передній і задній бампери, нові 17-дюймові легкосплавні колісні диски і т. д. Завдяки цим змінам дизайн Duster став більш сучасним.

У салоні з'явилися нові технології. Звертають на себе увагу нова приладова панель, центральна консоль, нові сидіння. Renault каже, що ця новинка збереже 3 зірки за безпеку за краш-тестів Euro NCA, але покупцям запропонують додатковий пакет безпеки.

Нагадаємо, раніше Mercedes зробив ідеальний універсал для українських доріг.



Категория: Автомобили