Зіткнення під Радою. Націоналісти спробували прорватися в парламент


Опубликованно 09.10.2017 05:00

Зіткнення під Радою. Націоналісти спробували прорватися в парламент

Четверо молодих людей намагалися пройти через кордон правоохоронців у Раду, між ними і спецназівцями сталася перепалка, яка закінчилася затриманням активістів.

Сутички відбулися біля стін Верховної Ради України між націоналістами і поліцією, повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Hromadske.ua повідомляє, що у Ради відбулися сутички між націоналістами і поліцією, після чого правоохоронці затримали кількох представників партії "Національний корпус" (створений на базі нацбатальона "Азов"). Повідомляється, що серед затриманих — один з керівників партії Сергій Філімоненко.

Четверо молодих людей намагалися пройти через кордон правоохоронців у Раду, між ними і спецназівцями сталася перепалка, яка закінчилася затриманням активістів, відзначає ТСН.иа.

Націоналісти спробували прорватися в парламент

В одного з затриманих під час подій стався напад епілепсії, медики надали йому допомогу. Через півгодини переговорів активістів відпустили з обіцянкою, що акція буде мирною.

Перед цим у п'ятницю вранці парламент прийняв у першому читанні президентський законопроект про реінтеграції Донбасу, у якому РФ названа "агресором". Документ прийнятий з поправками, исключившими пункт про пріоритетному значенні реалізації мінських угод для врегулювання конфлікту.



Категория: Киев