Столичні поліклініки 24, 25 і 27 серпня будуть закриті для прийому пацієнтів


Опубликованно 28.10.2017 00:13

Столичні поліклініки 24, 25 і 27 серпня будуть закриті для прийому пацієнтів

Столичні амбулаторно-поліклінічні установи 24, 25 і 27 серпня будуть закриті для прийому пацієнтів.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації з посиланням на Департамент охорони здоров'я КМДА.

Зокрема повідомляється, що четвер, 24 серпня, - День Незалежності України, оголошений святковим і вихідним днем;

п'ятниця, 25 серпня, також вихідний день з перенесенням робочого часу на суботу 19 серпня 2017 р. (згідно зі статтею 53 Кзпп України);

неділя, 27 серпня - вихідний день.

При цьому субота, 26 серпня, буде робочим днем за відповідним графіком роботи поліклінічних установ.

Робота закладів охорони здоров'я, що надають стаціонарну медичну допомогу, буде організована цілодобово, згідно із затвердженими графіками чергувань відділень на 2017 рік.

У КМДА відзначають, що при погіршенні стану здоров'я виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги здійснюється зі стаціонарного та мобільного телефонів за єдиним номером 103.

Крім того, згідно інформації, для всіх громадян постійно працює цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров'я - порада лікаря за телефоном 15-83», де можна отримати консультації та поради лікарів, в тому числі у святкові та вихідні дні (безкоштовно зі стаціонарних телефонів р. Києва).

«Під час заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України невідкладна медична допомога буде надаватися громадянам незалежно від місця їх проживання та реєстрації», - додали у КМДА.

Крім того повідомляється, що чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги буде організовано в місцях проведення загальнодержавних і загальноміських заходів, в тому числі з урахуванням участі у заходах людей з особливими потребами, відповідно до плану їх проведення.

Теги: київські лікарні



Категория: Здоровье