Чернігівщина: мати, задушившую свого 4-річної дитини, визнали психічно хворий


Опубликованно 30.10.2017 02:53

Чернігівщина: мати, задушившую свого 4-річної дитини, визнали психічно хворий

На Чернігівщині мати, яку підозрюють у вбивстві свого 4-річної дитини, помістили в обласну психіатричну лікарню.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури області.

Згідно з повідомленням, для встановлення стану осудності підозрюваної було проведено експертизу у Київському міському центрі судово-психіатричної експертизи.

За результатами судово-психіатричної експертизи встановлено, що мати малолітньої дитини по своєму психічному стані не могла і не може усвідомлювати свої дії і керувати ними.

31 серпня жінці у відповідності зі ст. 508 Кримінального процесуального кодексу України обрано запобіжний захід у вигляді поміщення в психіатричний заклад КЛПЗ «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» в умовах, що виключають її небезпечну поведінку.

В даний час по кримінальній виробництва ще проводиться ряд експертиз, після завершення яких буде прийнято остаточне процесуальне рішення.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці липня до Срібнянської центральної райлікарні доставили тіло 4-річної дитини. Згідно свідоцтва про смерть, причиною смерті дитини стала механічна асфіксія, напад з задушенням.

Відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини).

Теги: психбольная вбила свою дитину, психіатрична служба



Категория: Здоровье