Чиновники заявили, що в Києві опалюються всі лікарні


Опубликованно 02.11.2017 04:37

Чиновники заявили, що в Києві опалюються всі лікарні

У Києві вже підключені до теплоносія близько 40% житлового фонду, а також всі дитячі садки та медичні установи.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, про це йшлося під час засідання постійної комісії КМДА з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) під керівництвом заступника голови КМДА Петра Пантелєєва.

Згідно інформації, найбільш критичною залишається ситуація з підключенням шкіл з-за різниці вартості природного газу, що використовується для виробництва та поставки послуг з опалення та гарячого водопостачання.

«За рішенням комісії ТЕБ та НС ПАТ «Київенерго» продовжить підключення тепла в навчальні заклади. У вихідні в навчальних закладах будуть залишатися чергові, щоб проконтролювати подачу теплоносія. Ми не маємо права допустити, щоб під час різкого похолодання школи залишалися без тепла. Сьогодні на комісії були присутні представники СБУ, оскільки мова йде про реальні соціальні загрози. Невирішене питання ціни на тепло для бюджетних установ привів до можливого ризику зриву опалювального сезону в навчальних закладах і місто змушений вирішувати його в екстреному порядку. Відповідні органи та посадові особи мають понести за це відповідальність», - заявив Пантелєєв.

Теги: опалення лікарень



Категория: Здоровье