У Києві син намагався втопити в унітазі мати


Опубликованно 04.11.2017 00:45

У Києві син намагався втопити в унітазі мати

У поліції повідомили, що син і мати обидва були п'яні. У розпал сварки 27-річний чоловік почав бити матір, яка готувала їсти, заштовхав жінку в туалет і почав її топити.

У Києві нетверезий син в ході конфлікту з матір'ю, яка так само перебувала в стані алкогольного сп'яніння, спробував втопити жінку в унітазі.

"Між 49-річною жінкою та її сином, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, виник словесний конфлікт. У розпал сварки 27-річний чоловік почав бити матір, яка готувала їсти, заштовхав жінку в туалет і почав її топити. Жінка, намагаючись врятуватися, завдала синові два ножових поранення в живіт. Після цього киянка одразу викликала «швидку", — розповідає поліція.

На місці НП в Києві

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень при перевищенні меж необхідної оборони або при перевищенні заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України.

Зараз правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту. Жінку правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи для визначення ступеня тяжкості травм.

Раніше повідомлялося, що в Київській області жінка хотіла продати дворічного сина за 35 тис доларів.



Категория: Киев