У Вінницькій області кількість осіб, які отруїлися на весіллі зросла до 30


Опубликованно 04.11.2017 00:46

У Вінницькій області кількість осіб, які отруїлися на весіллі зросла до 30

У Вінницькій області кількість госпіталізованих внаслідок отруєння на весіллі зросла до 30 осіб.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації поліції Вінницької області, протягом двох останніх днів у Крыжопольскую районну лікарню було госпіталізовано 30 осіб з діагнозом «харчова токсикоінфекція».

Постраждалі - жителі села Горячковка Крижопільського району, які вживали їжу на весіллі в місцевій їдальні.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь). Таке правопорушення карається штрафом у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Як повідомляв УНІАН, раніше Госпродпотребслужба інформувала про 13 госпіталізованих після весілля у селі Гарячковка Вінницької області.

Пацієнтам було встановлено попередній діагноз «харчова токсикоінфекція середнього ступеня тяжкості». Хворі 14 жовтня перебували на весіллі в селі Гарячковка Крижопільського району. Розпочато проведення епідрозслідування випадки отруєння людей, проведений відбір проб для відповідних лабораторних досліджень.

Теги: отруєння на весіллі на Вінниччині



Категория: Здоровье