Під Києвом водія побили битою і викрали Mercedes


Опубликованно 05.11.2017 06:09

Під Києвом водія побили битою і викрали Mercedes

За даними правоохоронців, інцидент стався на території промислової зони Гостомеля. Автомобіль знайшли на одній з вулиць цього населеного пункту. Зловмисники були затримані через кілька годин.

Два жителі Гостомеля напали на водія автомобіля Mercedes Sprinter, побили битою, після чого викрали транспортний засіб, через кілька годин їх затримали, повідомляє прес-служба Головного управління Нацполиции в Київській області.

Статистика і вбивчий для правоохоронної системи зростання злочинності

Інцидент стався ввечері в середу на території промислової зони Гостомеля.

"Вже через кілька годин оперативники Ірпінського відділу поліції спільно з групою реагування патрульної поліції розшукали викрадену машину Mercedes Sprinter і затримали зловмисників", — сказано в повідомленні.

За словами заявника, нападники побили його битою і погрожували ножем.

Правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення". Автомобіль знайшли на одній із вулиць Гостомеля.

Автомобіль, який викрали в Гостомелі

Викрадачами виявилися 20-річний і 27-річний жителі Гостомеля. У машині були вилучені ніж і бейсбольна біта.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Слідство триває.

Раніше невідомі у Києві викрали у депутата Верховної Ради автомобіль. За даними поліції, парламентарій припаркував машину і зайшов в магазин, коли він повернувся, автомобіля вже не було.



Категория: Киев