Кулеба про викрадення дитини у Києві. Є вина батька


Опубликованно 08.11.2017 00:31

Кулеба про викрадення дитини у Києві. Є вина батька

За словами Миколи Кулеби, за дітьми повинні стежити їхні батьки, а залишення дитини в небезпеці - стаття кримінального кодексу.1 / 2

Дитину ні при яких обставинах не можна залишати без нагляду дорослих, тому поведінка батька викраденої в Києві дівчинки було неправильним.

Про це заявив уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба.

За словами Кулеби, охорона садів і шкіл стежить за приміщенням, а не дітьми. Нагляд за останніми — це обов'язок батьків або нянь, яким передають малюків.

"Це також стаття кримінального кодексу — залишення в небезпеці", — цитує Кулебу tsn.ua.

Прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець повідомила, що жінці, яку затримали з викраденою дитиною в столиці, повідомили про підозру. Дії жінки кваліфіковано за статтею ч 2 ст 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу.

Прес-служба міської поліції повідомила, що невідомий викрав двомісячну дівчинку в дитячому саду в одному з районів Києва, поки батько дитини забирав з садка старшу дочку. Слідчий відділ Оболонського управління поліції порушив кримінальну справу за статтею "незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

У суботу міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що поліція затримала викрадачів немовляти в Києві, з дівчинкою все гаразд. Поліцейські встановили, що дитину викрала жінка, з камер спостереження було видно, що вона стежила за чоловіком з коляскою, оскільки камери зафіксували її по маршруту руху батька з дитиною.



Категория: Киев