Криваве вбивство таксиста у Києві: пасажир наніс 20 ударів ножем


Опубликованно 09.11.2017 00:41

Криваве вбивство таксиста у Києві: пасажир наніс 20 ударів ножем

У Дніпровське управління поліції звернувся житель Києва із заявою про зникнення 66-річного батька. Встановлено, що в ході конфлікту 28-річний чоловік вбив водія таксі, зловмисник затриманий.

Пасажир таксі завдав водієві близько 20 ножових поранень у Києві, а тіло вивіз і сховав за межами столиці, він затриманий, повідомила в п'ятницю прес-служба міської поліції.

За даними правоохоронців, між чоловіками виник конфлікт.

"В Дніпровське управління поліції звернувся місцевий житель із заявою про зникнення 66-річного батька, який займався приватним візництвом. Після отримання чергового замовлення чоловік не повернувся додому", — йдеться в повідомленні.

Вбивство таксиста в Києві: в ході оперативно-розшукових заходів

Як розповів начальник Головного управління Нацполиции в Києві Андрій Крищенко в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили місцезнаходження Volkswagen, на якому працював зниклий. Автомобіль знайшли у дворі будинку на території Деснянського району, а через деякий час побачили біля неї невідомого.

"Чоловік відкрив дверцята і хотів завести автомобіль. Для встановлення особи та обставин чоловіка доставлено до територіального управління поліції, де він зізнався у вбивстві", — повідомив Крищенко.

В ході огляду в салоні іномарки виявили сліди крові. Чоловік зізнався, що після вбивства хотів продати автомобіль на запчастини. Затриманий — 28-річний мешканець Деснянського району, раніше не судимий. За його словами, він зупинив машину і попросив підвезти. В дорозі між ним та водієм виник конфлікт, а потім бійка. В результаті він схопив і кілька разів вдарив таксиста ножем, повідомили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за статтями 115 (умисне вбивство), 185 (крадіжка) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У ніч на п'ятницю в Києві зґвалтували і пограбували жінку.



Категория: Киев