Біля наметового містечка у Раді сталася бійка, поліцейський постраждав


Опубликованно 09.11.2017 01:43

Біля наметового містечка у Раді сталася бійка, поліцейський постраждав

За даними прес-служби столичної поліції, конфлікт стався, коли чоловік намагався пронести намет на територію містечка мітингувальників. Невідомий вдарив поліцейського по голові, в результаті чого той втратив свідомість.

Поліцейський постраждав в результаті бійки біля наметового містечка біля Верховної Ради, правопорушник затриманий, повідомляє прес-служба Головного управління Нацполиции в Києві.

Верхи на козака і з золотим батоном. "Порошенко" приєднався до віче

"Сьогодні близько 18:30 із боку вулиці Шовковичної невідомий спробував пронести намет на територію містечка мітингувальників і спровокував конфлікт з правоохоронцями. У результаті виникла бійка, в результаті якої співробітник Подільського управління поліції отримав черепно-мозкову травму", — йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, чоловік вдарив правоохоронця по голові, в результаті чого той втратив свідомість і впав на землю.

Триває перевірка щодо встановлення особи затриманого та обставин правопорушення, додали в поліції.

Чоловік, затриманий після нападу на поліцейського під Радою

Вдень у неділю, кромці сутички учасників віче з поліцією, яка блокувала аудіоапаратуру для сцени в наметовому містечку біля Ради, інших конфліктних ситуацій на акції не виникло. Після того як учасники віче допомогли донести звукову апаратуру до сцени, мітинг тривав ще близько години.

У вівторок кілька тисяч людей з прапорами націоналістичних партій "Національний корпус", "Свобода", прихильники партій "Рух нових сил", "Батьківщина", "Самопоміч" та ряду громадських організацій розпочали акцію протесту біля Ради. Вони вимагають скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство, а також створити антикорупційний суд. У четвер Рада приступила до виконання деяких вимог, зокрема відправила на розгляд у Конституційний суд закони про скасування депутатської недоторканності і почала розгляд виборчого законодавства.



Категория: Киев