На Дніпропетровщині через вибух бойової гранати 13-річний хлопчик потрапив до реанімації


Опубликованно 09.11.2017 03:15

На Дніпропетровщині через вибух бойової гранати 13-річний хлопчик потрапив до реанімації

У селі Новолозоватка Межівського району Дніпропетровської області 5 вересня близько 17:30 в результаті вибуху бойової Ф-1 гранати поранено 13-річного хлопчика.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області, постраждалого доставили в лікарню, де йому діагностували вибуховий поранення живота та внутрішньочеревна кровотеча. Зараз він знаходиться в реанімації.

На місце пригоди виїхали слідчі, оперативники та вибухотехніки. Поліцейські встановили, що граната, яку підліток віз з собою на велосипеді, вибухнула під час руху.

«З'ясувалося, що небезпечний боєприпас привіз із зони АТО дядько потерпілого. Кілька років граната зберігалася на горищі бабусі хлопця, де він її знайшов. Під час обшуку в будинку бабусі поліцейські виявили ще 6 патронів калібру 5,45 мм», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч 2 ст 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою позначкою «нещасний випадок».

Теги: боєприпаси з АТО, поранені діти, вибух гранати на Дніпропетровщині



Категория: Здоровье