У Чернігові дочка найстаршої матері України пішла в школу


Опубликованно 11.11.2017 00:38

У Чернігові дочка найстаршої матері України пішла в школу

У Чернігові дочка найстаршої матері України Валентини Підвербної - Анна-Марія - пішла в перший клас.

Як передає кореспондент УНІАН, дівчинка стала ученицею 1-Е класу загальноосвітньої школи №35, розташованої в мікрорайоні Масани, де вона проживає з матір'ю. Дитині виповнилося 6 років у лютому.

На урочистій лінійці до Підвербної та її доньки була прикута увага журналістів, тому жінка закривала дівчинку від камер.

Як повідомила журналістам директор школи Наталія Фара, Підвербна просила нічого не розповідати про дитину.

За її словами, 1-Е клас налічує 22 учня, він є інтернаціональним, оскільки там будуть вчитися представники різних народів - українці, роми, грузин, татарин.

В цьому році в Чернігівській ЗОШ №35 - шість перших класів (186 учнів). В школі проведено заходи по энергомодернизации - утеплений фасад, замінено вікна і двері, триває ремонт даху. Це єдине в мікрорайоні загальноосвітній заклад, в дві зміни тут навчаються понад 1600 учнів.

Як повідомляв УНІАН, у лютому 2011 року 65-річна Валентина Підвербна народила дівчинку і стала найстаршою матір'ю України. Вона неоднозначно і часто агресивно реагувала на увагу журналістів і громадськості до себе. Неодноразово звучали заклики з боку громадськості забрати в неї дитину, але жінка виховує дівчинку сама.

Теги: найстарша породілля України, дочка Підвербної



Категория: Здоровье