Яким буде новий Mercedes-Benz C-Class


Опубликованно 15.11.2017 01:53

Яким буде новий Mercedes-Benz C-Class

Фотошпигунам вдалося знову помітити під час дорожніх тестів оновлений Mercedes-Benz C-Class. Причому на цей раз у мінімальному камуфляжі.

Судячи з шпигунським фотографіям, у оновленого Mercedes-Benz C-Class будуть не дуже серйозні зміни в зовнішності. Зокрема, ця модель отримає оновлену передню панель, нові передні фари. А ось в задній частині автомобіля єдиним серйозним зміною будуть нові ліхтарі.

Більш помітні зміни відбудуться в салоні. Там з'явиться нова інформаційно-розважальна система з невеликим сенсорним дисплеєм на центральній консолі. Салон оброблять новими матеріалами.

Чи відбудуться які-небудь зміни в лінійці двигунів – поки не ясно. Можливо, для деяких варіантів цієї моделі запропонують новий чотирициліндровий двигун, але ця інформація офіційно не підтверджена. Топовий варіант C63 як і раніше буде оснащуватися 4,0 л, бі-турбо двигуном V8. Покупцям запропонують і «заряджену» версію C63 R, але трохи пізніше. У неї буде не тільки доданий аеродинамічний пакет, але і більш потужний мотор.

Коли Mercedes-Benz офіційно представить оновлений C-Class? Це може відбутися вже до кінця поточного року (але в продажу він з'явиться в 2018 році). А от прем'єра версії в кузові універсал відбудеться пізніше.

Нагадаємо, раніше видання AutoWeek опублікувало перші фотографії інтер'єру позашляховика Mercedes-Benz G-Class.



Категория: Автомобили