Стрілянина в київському ресторані. Поліція розкрила деталі


Опубликованно 21.11.2017 01:45

Стрілянина в київському ресторані. Поліція розкрила деталі

За словами Оксани Блищик, слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство. Постраждалий чоловік госпіталізований у важкому стані.

Стрілянину в одному з ресторанів Києва, яка відбулася в суботу, кваліфікують як замах на вбивство, повідомила прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик в ефірі "112 Україна".

Напередодні в ресторані на Печерську між чотирма чоловіками сталася сварка, яка переросла у стрілянину. В результаті один чоловік отримав вогнепальне поранення в голову, він госпіталізований у важкому стані.

Стрілянина в ресторані в центрі Києва. Кадри з місця події

"В даний час слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство", — повідомив Блищик, додавши, що потерпілий — уродженець Львівської області 1975 року народження, який останнім часом мешкав у Києві.

За її словами, правоохоронці опитали свідків події, включаючи персонал закладу.

"Вони розповіли, що спочатку зайшов до закладу потерпілий, він просидів буквально хвилин 10, потім до нього підійшли троє чоловіків, почали лаятися. У розпал цього конфлікту один з них дістав зброю і вистрілив потерпілому в голову. Його стан важкий, він у лікарні перебуває під наглядом медиків, надають йому необхідну медичну допомогу. Ми також вже виявили камери відеоспостереження, які зафіксували трьох зловмисників, двоє з них — люди молодого віку, один чоловік старшого віку. Зі слів свідків і очевидців, вони кавказької зовнішності", — зазначила Блищик.

Вона також додала, що з місця події вилучили і відправили на експертизу стріляну гільзу.



Категория: Киев