Невідомі повідомили про замінування наметового містечка в центрі Києва


Опубликованно 24.11.2017 00:46

Невідомі повідомили про замінування наметового містечка в центрі Києва

Поліція Києва перевіряє одночасно три дзвінка про мінування: двох станцій метрополітену та наметового містечка з центрі столиці.

Поліція Києва заявила, що отримала три повідомлення про мінування станцій метро та наметового містечка в центрі міста, евакуйовано близько 400 осіб.

Туман, намети, вартові. Що відбувається в наметовому містечку біля Ради

Раніше в четвер Київський метрополітен повідомив про закриття станцій "Палац спорту" і "Хрещатик" у центрі міста через повідомлення про мінування. Станція "Палац спорту" відновила роботу, небезпечні предмети не були виявлені.

"З коротким інтервалом в чергові частини територіальних управлінь поліції надійшло три повідомлення про закладення вибухівки. Невідомий чоловік зателефонував і сказав про мінування станції метро "Палац спорту", всієї Святошинсько-Броварської лінії та наметового містечка на площі Майдан Незалежності. Евакуйовано близько 400 осіб", — повідомила прес-служба київської поліції в Facebook.

Про яке наметовому містечку йде мова, поліція не уточнює. Зараз на вулиці Грушевського триває акція протесту прихильників Михайла Саакашвілі. Наметове містечко розбитий на проїжджій частині та в Маріїнському парку.

За даними правоохоронців, на місце події виїхали поліція, експерти-вибухотехніки і кінологи. Всі повідомлення зареєстровані, вирішується питання про порушення кримінальної справи, поліція розшукує заявника.

"Триває перевірка станції "Хрещатик", інші перевіряються силами працівників метрополітену на місцях", — додали в поліції.



Категория: Киев