Без заторів. У Києві розробили нову схему руху транспорту на Подолі


Опубликованно 25.11.2017 01:35

Без заторів. У Києві розробили нову схему руху транспорту на Подолі

У КМДА повідомили, що влада розглядає можливість зробити вулицю Сагайдачного пішохідною. На вул. Волоській на відрізку від вул. Верхній Вал до вул. Сковороди буде двосторонній рух.

. Розроблена нова транспортна схема руху на Подолі, яка дозволить уникнути пробок і зробить рух комфортним не тільки для пішоходів, але і для громадського та приватного транспорту.

Вже і Богдан Хмельницький - ворог народу? Соцмережі про новий перейменування

Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Так розглядається можливість зробити вулицю Сагайдачного пішохідною. Також планується змінити рух на вул. Набережно-Хрещатицька. Тут заборонять лівий поворот на вул. Спаську і відкриють лівий поворот на вул. Хорива.

На вул. Волоській на відрізку від вул. Верхній Вал до вул. Сковороди буде організовано двосторонній рух. А на відрізку від вул. Сковороди до вул. Борисоглібській в напрямку Верхнього і Нижнього Валів — односторонній.

На перехрестях вулиць Верхній та Нижній Вал з вулицями Костянтинівська та Межигірська будуть заборонені ліві повороти. Об'їхати прилеглі квартали можна буде через вулиці Верхній Вал — костянтинівську — Хорива — Межигірську і Нижній Вал — Межигірську — Ярославську — костянтинівську.

Зміниться і рух громадського транспорту. Зупинки всіх маршрутів нерейкового транспорту будуть перенесені на вул. Спаську, де встановлять 5 посадочних платформ. Трамвай буде перенесено на Контрактовій площі в бік вул. Сковороди (між Гостиним двором та сквером № 3).

Раніше повідомлялося, що депутати Київської міської ради у вівторок перейменували сквер імені Косіора на вулиці Січових Стрільців, 86.



Категория: Киев