У Києві затримано чоловіка з гранатою в кишені


Опубликованно 25.11.2017 01:35

У Києві затримано чоловіка з гранатою в кишені

Згідно з даними, уродженець Вінницької області, якій має судимість за крадіжку. Він пояснив, що гранату нібито знайшов і носив із собою для власної безпеки.

Правоохоронці затримали в Києві чоловіка, який носив у кишені піджака гранату, порушено кримінальну справу, повідомила в понеділок прес-служба київського управління Національної поліції України.

Чоловік з гранатою в Києві

Чоловік з гранатою в Києві

"Затриманий 53 — річний уродженець Вінницької області, якій має судимість за крадіжку. Нам він пояснив, що гранату нібито знайшов і носив із собою для власної безпеки. Цю інформацію ми перевіряємо, а також з'ясовуємо його причетність до інших злочинів", — цитує прес-служба начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна.

За даними поліції, гранату вилучили і відправили на експертизу. Поліція завела справу за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", санкція якої передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа прийшов в лікарню з пістолетом в штанях.



Категория: Киев