Toyota зробила 600-сильний кросовер


Опубликованно 28.11.2017 00:26

Toyota зробила 600-сильний кросовер

На тюнінг-шоу SEMA компанія DG-Spec спільно з маркою Toyota представила 600-сильний варіант кросовера C-HR – R-Tuned. На четырехкилометровом автодромі Willow Springs International Raceway в Каліфорнії новинка виявилася швидше McLaren 650S Spyder, Porsche 911 GT3 RS і Nissan GT-R Nismo.

Замість стандартного дволітрового двигуна тюнери встановили 2,4-літровий агрегат з кованими поршнями і шатунами, впускними клапанами з нержавіючої сталі, випускними клапанами з инконеля і гоночними пружинам. Мотор укомплектований турбіною Garrett з тиском наддуву 1,6 бару. Коробка — п'ятиступінчаста «механіка».

Кросовер C-R HR-Tuned також отримав регульовану підвіску, регульовані стабілізатори поперечної стійкості, диференціал передньої осі, гальма Brembo з гоночними супортами, аеродинамічний обвіс і капот з вуглепластика.

Аеродинамічні компоненти обважування генерують до 136 кілограмів притискної сили. Перевантаження при гальмуванні може доходити до 1,2 g, величина бічного прискорення при проходженні поворотів до 1,7 g.

Нагадаємо, раніше був показаний Jeep Wrangler нового покоління.



Категория: Автомобили