Стало відомо, коли Skoda випустить електромобіль


Опубликованно 28.11.2017 00:26

Стало відомо, коли Skoda випустить електромобіль

Серійне виробництво електричних автомобілів Skoda організовують на заводі в Млада-Болеслава, Чехія. Для цього його модернізують та розширять. Там же з 2019 році чехи будуть робити електричні компоненти для автомобілів Volkswagen Group з подзаряжаемой гібридною силовою установкою.

Компанія Skoda почне серійно випускати електромобілі з 2020 року. До 2025 року в її лінійці буде вже п'ять моделей електромобілів. Спочатку Skoda запропонує покупцям гібридно-електричну версію Superb поточного покоління. Ця модель отримає подзаряжаемую гібридну силову установку (PHEV), що складається з 1,4 л двигуна і електромотора, чия загальна потужність складе 215 л. с. Деякі автолюбителі вже з нею стикалися – вона використовується зараз на Volkswagen Passat GTE. Потім такою ж силовою установкою почне оснащуватися і кросовер Kodiaq.

Але свій перший справжній електромобіль чехи побудують на базі концепту Vision E, який був показаний в нинішньому році. В його основі буде лежати платформа MEB. До речі, на цій же платформі створюють свої електромобілі Volkswagen і Audi.

Потім Skoda запропонує автолюбителям електричний кросовер-купе, який буде розташовуватися між моделями Karoq і Kodiaq. Загальна потужність силової установки досягне приблизно 300 л. с.



Категория: Автомобили