Новий компактний кросовер Renault: стали відомі подробиці


Опубликованно 28.11.2017 00:57

Новий компактний кросовер Renault: стали відомі подробиці

Renault планує в 2019 році випустити на ринок ще одну модель компактного кросовера, повідомляє Automotive News Europe з посиланням на Рафаеля Васкеса, директора заводу Renault у Вальядолід, Іспанія.

На даний момент у лінійці Renault вже є один компактний кросовер Captur. Його перше покоління з'явилося в 2013 році, а незабаром почнуться продажі другого покоління. Ця модель випускається в Вальядоліді.

Зі слів директора іспанського заводу компанії Renault Васкеса випливає, що французький автомобільний гігант хоче розширити свою присутність в сегменті компактних кросоверів, розробивши ще одну компактну модель. Вона буде продаватися з 2019 року одночасно з Renault Captur. В принципі, багато автовиробники випускають по кілька різних моделей в одному і тому ж сегменті, і успішно їх продають. Просто такі моделі можуть трохи інакше позиціонуватися, «дістаючи» різні цільові аудиторії автолюбителів.

Васкес не став вдаватися в подробиці про новий компактному кросовері Renault, як його не вмовляли журналісти Automotive News Europe. Що ж, значить поки нам залишається тільки припускати. Особисто ми не виключаємо, що мова йде про Grand Captur, який за своїми розмірами буде більше, ніж стандартна версія. В принципі, Renault вже робив щось подібне з мінівеном Scenic, запропонувавши покупцям версію Grand.

Нагадаємо, раніше американці показали екстремальний броньований позашляховик.



Категория: Автомобили