Це треба бачити: самий неймовірний Мерседес Гелендваген в історії


Опубликованно 04.12.2017 01:57

Це треба бачити: самий неймовірний Мерседес Гелендваген в історії

Ми вже якось писали тобі про самий перший Mercedes G-Class AMG 1979 року. Тепер же виявилося більше інформації про нього і ми вирішили більш детально зупинитися на цьому диво-апараті.

Дивлячись на передню частину Mercedes Gelandewagen AMG, важко повірити, що це зробили майстри з AMG. Справедливості заради слід зазначити, що спортивний підрозділ Мерседес в той час переважно займалося гоночними авто.

Проте якось виділити Mercedes-Benz 280 GE 5,6 Sport все ж треба було, от і з'явилися фари від Mercedes S-Class W116 і решітка радіатора від Мерседес 123. Також помітні розширені колісні арки, особливі підніжки і лебідка. Ну і позашляхові шини розміром 345/60 VR17 встановили.

Салон обробили яскраво-червоною шкірою. Судячи по кнопках на фото, там ще і набір електроприводів передбачили. Під капотом встановлений найпотужніший двигун Mercedes тих років – 5,6-літровий V8 на 300 л. с. Динаміка розгону невідома, а максимальна швидкість Мерседес Гелендваген АМГ становить 200 км/ч.

Кількість випущених Mercedes-Benz 280 GE 5,6 Sport обчислюється десятками. Подейкують, що майже всі вони пішли на Близький Схід.



Категория: Автомобили