Якщо ТО електромобілів в сервісному центрі ОксиженРеклама


Опубликованно 08.12.2017 01:58

Якщо ТО електромобілів в сервісному центрі ОксиженРеклама

Сервісний центр Оксижен запускає сервіс з ремонту та обслуговування електромобілів Nissan Leaf (зокрема планове щорічне техобслуговування) за адресою р. Київ, вул. Кіровоградська, 21 А.

Завдяки тому, що центр надає сервісне обслуговування автопарку служби Оксі Таксі, яка працює з квітня 2016 і складається тільки з електромобілів, висококваліфіковані технічні фахівці автоцентру постійно відточують майстерність під час обов'язкової щоденної перевірки машин таксі.

“Технічні фахівці сервісного центру Оксижен є професіоналами по роботі з електромобілями, зокрема з високими напругами батареї і специфікою будови електричного авто. Більше 1,5 року наші колеги працюють з машинами Оксі Таксі - NissanLeaf, загальний пробіг яких - понад 10 000000 км“, - розповідає Генеральний директор компанії Оксижен Груп Олександр Вовк.

Також поруч з сервісним центром розташований хаб суперчарджеров Оксижен і салон з продажу електромобілів. Тому клієнти сервісного центру можуть не тільки пройти, але і зарядитися, а також поспілкуватися з експертами про особливості використання електромобіля.

Кожен фахівець сервісного центру пройшов відповідну професійну підготовку і має діагностичні прилади для роботи з електронним обладнанням та силовим електроприводом і, звичайно, строго дотримується техніки безпеки при роботі з високовольтними електроустановками згідно з технічним регламентом автовиробника.

Сервісний центр оснащений сучасним діагностичним обладнанням та запчастинами для ремонту електромобілів. При ремонті або технічному обслуговуванні використовуються технологічні карти заводів-виробників. Досвідчені консультанти сервісного центру можуть визначити орієнтовну тривалість обслуговування залежно від характеру необхідних робіт.

“Планове ТО для електромобілів проводиться один раз на 15 000 км, як і для автомобілів з ДВС, але тривалість технічного обслуговування електромобілів значно менше. Вони мають меншу кількість рухомих компонентів, тому в електромобілях менше зношуються деталей. Отже, технічне обслуговування таких авто менш витратне фінансово порівняно із звичайними автомобілями. Під час проводиться перевірка ходової частини авто, гальмівної системи, електрообладнання, заміна редукторного заміна масла і фільтрів системи кондиціонування. Ці та інші сервісні послуги, що забезпечують безпеку при русі електромобіля, пропонує автоцентр Оксижен“, - розповідає директор сервісного центру Аркадій Міхно.

При необхідності фахівці Оксижен проведуть з власником авто тест-драйв, щоб зрозуміти характер і природу несправностей. Досвідчені механіки і майстри працюють у злагодженому тандемі: механік проводить діагностику і передає її результати майстру.

У центрі Оксижен можна відвідати зону сервісного обслуговування електромобілів і власними очима побачити, як відбувається ТЕ електромобіля.

Запуск сервісу по плановому технічному обслуговуванню електромобіля значно спрощує експлуатацію цих авто в Україні та формує довіру до екологічного транспорту серед автомобілістів.



Категория: Автомобили