Перший Rolls-Royce Phantom виставлять на торги


Опубликованно 14.12.2017 00:26

Перший Rolls-Royce Phantom виставлять на торги

Компанія Rolls-Royce має намір продати перший зійшов з конвеєра примірник седана Phantom нового покоління на аукціоні. Торги відбудуться в кінці січня наступного року в рамках Зимового фестивалю вина, що проходить в США.

Разом з машиною покупець отримає шестилитровую пляшку вина, підготовлену до цього заходу виноробнею Alpha Omega з каліфорнійської долини Напа, а також тур до виноградників компанії.

Перший Фантом – це версія зі стандартною колісною базою, темно-фіолетовому кольорі і з білим шкіряним інтер'єром. На порогах автомобіля встановлена табличка, яка засвідчує, що це перший екземпляр моделі, який був побудований спеціально до фестивалю.

Rolls-Royce Phantom дебютував влітку цього року. Під капотом розкішного седана встановлений турбомотор V12 об'ємом 6,75 літра з віддачею 571 к. с. і 900 Нм крутного моменту. Двигун агрегатується з восьмидиапазонной автоматичною коробкою ZF. Вартість Фантома у Великобританії становить щонайменше 350 тисяч фунтів стерлінгів. Стартова ціна лоту поки не оголошена.

Нагадаємо, раніше в США продали рідкісний італійський спорткар.



Категория: Автомобили